Begagnad kurslitteratur


Sälj din gamla kurslitteratur enkelt via oss!
Vi tillämpar kommissionsförsäljning, vilket betyder att inlämnaren får betalt när boken är såld. Inlämnarens provision på boken sätts efter dess skick (se nedan). Priset på boken blir ersättningen till inlämnaren plus bokhandelns provision inkl. moms. Bokabs provision är 22%. Om boken har ett nypris på 300kr och är i nyskick kommer inlämnaren få 300kr x 0,60 = 180kr. Kunden kommer att betala 180kr + 51kr = 231kr.


Prisklasser % av nypriset
Nyskick Boken är i nyskick 60%
Godkänd Boken är kantstött och/eller har få överstrykningar 50%
Sliten Boken är väldigt kantstött och/eller har många överstrykningar 40%
Äldre uppl. Ej aktuell upplaga 40%
 Inlämningsvillkor
Vi tar bara emot böcker som används på LiU just nu, och nuvarande upplaga samt en upplaga bakåt. Kund ger Bokab exklusiv rätt att under två månader sälja kundens böcker. Om kunden vill avbryta uppdraget inom två månader tas en avgift på 30kr/bok.
Kunden har rätt att hämta ej sålda böcker efter två månader och efter tolv månader får man antingen komma och hämta den, eller om man inte vill ha den så tar vi över ägandeskapet.
Utbetalning
När en bok har blivit såld kontaktas kunden genom mail om att det finns en utbetalning att erhållas från Bokab. Kortutbetalning i butik är kostnadsfritt.
Om kunden inte har möjlighet att komma till butiken kan utbetalning ske till svenskt konto för en avgift på 25kr och 150kr för en Internationell överföring.