Blogg RSSBokabs studietips

Oavsett om man pluggar eller jobbar så är det viktigt att ha en struktur över sin dag och vecka. Annars kan det bli lite rörigt och man får då tyvärr inte lika mycket gjort. Så här hittar du våra bästa studietips.

Fortsätt läsa


Min upplevelse av digital kurslitteratur

Mitt namn är Olivia och förra terminen fick jag möjlighet att testa digital kurslitteratur via plattformen ”Bookshelf”, något som jag tror att många inte vet att Bokab erbjuder (jag hade iallafall ingen aning). Hur har det gått för mig? Jag tänkte dela med mig av mina upplevelser så att du själv kan avgöra om du tror att det här kan vara något för dig! 

Fortsätt läsa


Medlemsrabatt - LinTek

Nu får du som medlem i LinTek 10% rabatt i våra butiker. Rabatten gäller på vårt utbud av kontorsmaterial, el-artiklar och textilgrejer. För att ta del av rabatten behöver du bekräfta ditt medlemskap genom att visa upp Studentkortet i kassan. Kortet hittar du i deras app.

Fortsätt läsa


Vinn en studieplats hos DOSPACE!

DOSPACE ger nu ett begränsat antal studenter möjligheten till gratis medlemskap på en av deras siter. Det innebär en studieplats i en kreativ miljö med stora möjligheter till att nätverka och utbyta idéer och tankar med både små och stora företag. I medlemskapet ingår även wifi, kaffe, te, medlemsevent, skrivare och mycket mer

Fortsätt läsa