Blogg RSSUtökat utbud

Kolla in vårt utbud med sånt som du kan behöva på campus💙 I butiken i Kårallen har vi nu ett utbud av receptfria läkemedel för bland annat den där huvudvärken och nästäppan🤧 Och behöver du något snabbt innan sittningen, träningen eller kravallen? Sväng förbi vår butik! Vi har nu en hylla full av nödvändigheter - allt från torrschampo till plåster och Resorb✨

Fortsätt läsa


Bokabs studietips

Oavsett om man pluggar eller jobbar så är det viktigt att ha en struktur över sin dag och vecka. Annars kan det bli lite rörigt och man får då tyvärr inte lika mycket gjort. Så här hittar du våra bästa studietips.

Fortsätt läsa


Dags att rengöra ovven!

Börjar Ovven bli lite smutsig? Tycker du att det luktar lite för mycket om dig på kravallen? Är det jobbigt att inte få tvätta den? Med Pure Effects OVVE-MIST kan du göra rent din ovve utan att tvätta den! Med den här ´no-wash´-sprayen fräschar du enkelt upp all textil utan att tvätta. Baserad på effektiv bioteknik och Bacillus Subtilis som bryter ner lukt och smuts. Färdigblandad för direkt användning på textiler - kläder, jeans, stickat, ytterkläder, skor, kavajer, sjalar, väskor, vintage etc. Bara spraya på ytan, låt torka och upprepa vid behov. Spraya direkt på ytan/plagget som ska behandlas, gärna i samband med vädring. Snabbt, fräscht och enkelt! Till Pure Effects hemsida.

Fortsätt läsa