Om oss


Vi är Bokab – studentens trofasta följeslagare på kunskapsresan vid Linköping universitet. Grundad 1971 vid det som då var Linköpings högskola, har vi vuxit och utvecklats tillsammans med studenterna. Vår historia började som Akademibokhandeln i Linköping AB, skapad av studenter, för studenter. Idag känner många oss som Bokab, Bokakademin i Östergötland AB, ett namn vi bytte till 2000. Sedan 2003 ägs vi av teknologkåren LinTek.

Vi är mer än bara en bokhandel. Vi är en del av studentlivet, med rötter som sträcker sig djupt in i Linköpings universitets studentliv och historia. Med vår huvudbutik strategiskt belägen i kårhuset Kårallen på Campus Valla i Linköping, är vi platsen där studenter kommer för att hitta allt från kurslitteratur och kompendier till receptfria läkemedel och revärer. Vårt sortiment sträcker sig från nya och begagnade böcker till mobiltillbehör och ett rikt utbud av kontorsmaterial.

För de som studerar vid Campus Norrköping, vi har er täckta! Vid de fyra kursstarterna varje år öppnar vi vår pop-up butik i Täppan (TP501). Där erbjuder vi ett utbud som speglar det i Linköping, men med kurslitteratur skräddarsydd för Norrköpings program.

Vi är studenten som aldrig tar examen. Studentgeneration efter studentgeneration står vi här, redo att guida nästa kull fantastiska studenter.

För senaste nytt och erbjudanden, följ oss gärna på sociala medier.

    

 Personalen

Therese
Verksamhetschef
Lukas
Butik Linköping
Johan
Butik Linköping
Rebecca
Butik Norrköping

KONTAKT

 

 

Illustrationer på hemsidan via Storyset och Pikisuperstar.